I ovog ljeta bogat kulturno – zabavni program na terasi Kalvarije

Ri Teatar organizira 6. ljetni festival smijeha-ha pod nazivom „Kalvarija pod zvijezdama“. Svi programi će se održavati na otvorenom, tj. na terasi Kulturnog centra Kalvarija u 21 sat.

Ri Teatar svake godine obogaćuje svoj program sa nekim novijim i kvalitetnijim izvedbama i manifestacijama. Nakon 23 sezone Kulturnog centra Kalvarija i nakon više od 50 godina od posljednje izvedbe na popularnoj terasi Thalia (danas Kulturni centar Kalvarija) opet je otvorena ljetna terasa za scenske izvedbene djelatnosti. Proteklih pet godina festivala pokazala su da je riječka publika željna ovakvih predstava na otvorenom te ove godine, bez lažne skromnosti možemo reći da je ovo najjači kazališni ljetni festival u našoj županiji, a možda i šire. Na žalost, u Rijeci i okolici se, što se tiče kazališnih događanja u ljeti, ne događa gotovo ništa……u samom gradu Rijeci apsolutno ništa, a u okolici sporadično i prilično rijetko na Trsatskoj Gradini i na Kastvu, stoga će ovaj festival popuniti sve praznine tijekom ljeta.

Naime, ukupno će biti održano 43 programa, 14 različitih naslova. Sve predstave su ljetne komedije, a neke od njih su već gostovale 50-tak puta širom Hrvatske.

Sve predstave su u 21 sat na terasi Kalvarije, a u slučaju kiše predstava se otkazuje !!!!!!!!

Četvrtkom – studenti i srednjoškolci 50 % popust na ulaznice (osim premijera i gostovanja) !!!!!!!!

Nedjeljom – umirovljenici 50 % popust na ulaznice (osim premijera i gostovanja) !!!!!!

Informacije i rezervacije:  Tel. 051/375-866  ili mail. ri.teatar@ri.t-com.hr  ili facebook. Ri Teatar – Kalvarija ili Gsm. 091/253-8991   

Medijski pokrovitelj je radio Korzo.   

Ri Teatar tijekom ljeta 2024. ima 38 gostovanja sa predstavom za odrasle „Ruksakom po Hrvatskoj“ i predstavom za djecu „Otok Baubab“ (Cres, mjesta na otoku Braču, Bribir, Bakar, Kostrena, Kraljevica, Vodice, Nin, Skradin, Benkovac itd……).     

Program: https://ri-teatar.hr/program-6-ljetnog-festivala-smijeha-ha