11. Halloween party u Kalvariji !!!! 

Dragi naši, opet nam dolazi taj dan u godini (četvrtak, 31.10.2013.) koji svi željno iščekujemo da se na jednu noć pretvorimo u odvratne kreature, zastrašujuće vampire, polu-raspadnute zombije, sexy vještice i medicinske sestre iz samoga Pakla ili za one nemaštovite u najgori kostim - svakidašnju odjeću u kojoj ćete plijeniti poglede ljudi oko vas i primati komentare poput " Ša si lud, pa ša se nisi maskirao? Vidi mene na šta ličim !!! " -.-

No šalu na stranu, djelatnici Kulturnog centra Kalvarija i ove godine spremaju najluđu zabavu u ovim prostorima na Noć Vještica te se nadamo (u principu znamo) da ćete uživati u popratnome programu te sablazne večeri i provesti jednu od najčudnijih noći u životu upravo kod nas. Uz odličnu Halloween atmosferu, dobru glazbu će vam servirati u vaše uši D.J RiIgor Mortiss. 

Sve započinje u 20 sati predstavom „Smrt na seansi“, ansambla K.R.I.K. u kojoj ćete saznati (možda) što je zapravo „smrt“, na kojem principu funkcionira i što nakon nje dolazi. Ulaz na predstavu je besplatan, a svih koji dođu na predstavu nagrađujemo i besplatnim ulazom na Halloween party !!!!!!

Naravno i ove godine Kulturni centar Kalvarija samo za vas, točno u ponoć priprema svoj spektakularni ponoćni performance od koje se svake godine krv u žilama ledi, a najveći frajeri trče u zagrljaj svoje djevojke tresući se te joj govoreći " ma daj draga nemoj se plašiti " u nadi da mu djevojka ne vidi strah u očima. Tu su i specijalni nastupi Andreja mađioničara u „groblju“, 6 nastupa za samo 6 ljudi, a trajanje je 6 minuta. 

Za Vas smo spremili i specijalne horror koktele, horror domjenak (koji konzumirate na vlastitu odgovornost), te ostala iznenađenja (koja nećemo još okriti jer ne bi bila iznenađenja. 

Stoga bacajte na sebe svoj "najzastrašujući" kostim ( kostim Chucka Norrisa se ne priznaje ) i doletite na metli, došepajte ili dojašite na najbolji HALLOWEEN PARTY u KULTURNOM CENTRU KALVARIJA !!!

Ulaz za maskirane besplatan, a za sve ostale nemaštovite simboličnih 10 kn, s napomenom da i nemaštoviti mogu ući besplatno, ali samo ako dođu u 20 sati na predstavu !!!!!!

Vidimo se u Kulturnom centru Kalvarija !!!!

Moguća je i rezervacija stolova na tel.051/375-866 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .