Ispis

Predstava za predškolski i školski uzrast 

Autorica teksta: Zlata Vukelić 
Režija: Autorski tim
Scenograf i kreator lutaka: Miha Uzelac
Glazba: Srđan Badurina
Sudjeluju: Jasna Jeličić, Frano Barunčić i Bojan Lakoš

Premijera: 30.11. 2017.

Tibor je dječak predškolske dobi koji ima bujnu maštu i voli izmišljati priče.  Ali istina je čovjek s dugim nogama, a laž čovjek s kratkim nogama. Kad laž krene, istina će ju uvijek sustići. Tiborovi roditelji smislili su kako sustići Tiborove neistinite priče i podučiti ga da govori istinu. I jednoga dana kad se Tibor probudio oko njega je bio njegov izmišljeni svijet. Pojavio se ogroman leptir, krokosaur, grašak itd.  Ali taj svijet, ma koliko bio poseban i lijep, uplašio je Tibora koji je odlučio da više nikada neće govoriti neistinu.

Ovo je priča o nogama kratkim kada vas ulove u lažima slatkim. Neistina može pokrenuti svašta, dovoljna je samo dječja mašta. Dječak koji izmišlja svakojake bajke, na nevjericu oca i jadne mu majke, dobio je dobru lekciju života ta mu se zgoda u glavi još mota. Ali krenimo redom od glave do repa jer nas sretan kraj uskoro čeka. Jednoga dana u dvorištu zgrade, pogledajmo što dječaci rade, o čemu razgovor vode i kakve ih čekaju nestašne zgode,...

Za sve informacije i rezervacije termina  možete se obratiti:  Zlata Vukelić,  mob. 091/508 69 79, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.